O50jurist

Juiste partner voor uw onderneming

Telefoon: 06 - 85 00 22 06 | Whatsapp: 06 - 33 66 67 75

050jurist doneert 10% van uw factuur aan een goed doel naar keuze

Tarieven

Bij 050jurist is het eerste oriënterende gesprek altijd gratis. In dat gesprek geven ik u ook graag duidelijkheid over de kosten en wat u van mij mag verwachten. Als ik voor u aan de slag gaan, maken we een plan. Ik bekijk wat u nodig hebt en maak een reële inschatting van de kosten. 

Zo weet u waar u aan toe bent. Mijn tarieven zijn altijd zeer scherp. Als u ons hulp inroept, kunt u doorgaans kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Abonnementen voor ondernemers

Basis abonnement

 

€50*

Midden abonnement

 

€125*

Hoog abonnement

 

€300*

Met een basis abonnement heeft u recht op onbeperkt telefonisch en/ of e-mail contact per maand. Geen juridische producten.

 

*Prijs is exclusief btw, inclusief uurtarief en per maand.

Met een midden abonnement heeft u recht op onbeperkt telefonisch en/ en of e-mail contact en 2 juridische producten per maand.

 

*Prijs is exclusief btw, inclusief uurtarief en per maand.

Met een hoog abonnement heeft u recht op onbeperkt telefonisch en/ of e-mail contact en 4 juridische producten per maand.

 

*Prijs is exclusief btw, inclusief uurtarief en per maand.

Vast uurtarief: Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren. In tegenstelling tot andere kantoren, die doorgaans een zeer hoog tarief hebben voor diensten van juristen en advocaat-partners, hanteer ik altijd een scherp tarief. Voor juridisch advies en rechtsbijstand gegeven door 050jurist geldt doorgaans, afhankelijk van de aard en omvang van de benodigde juridische dienstverlening c.q. expertise, een toegankelijk vast uurtarief van € 95 exclusief btw voor ondernemers.

Vast tarief voor juridische producten: 050jurist hanteert voor het maken van juridische producten zoals: juridische brief, ingebrekestelling, incassobrief, stuiten verjaring, opstelling dagvaarding(en), verschillende overeenkomsten, algemene voorwaarden etc. vaste tarieven. Hiervoor verwijs ik u graag naar mijn overzicht vaste tarieven. Klik hier om dit in te zien.

Juridische abonnementen voor ondernemers: Door rechtszekerheid kan een ondernemer zijn bedrijfsvoering zodanig inrichten dat hij minder tot geen risico loopt op aansprakelijkheid of sanctionering. Door het aanbieden van juridische abonnementen maak ik deze rechtszekerheid laagdrempelig.  050jurist ziet de waarde van een duurzame relatie en werkt vanuit de visie om hierin te investeren. Juridische abonnementen zijn een perfect instrument om deze duurzame relatie op te bouwen.

Wilt u onbeperkt telefonisch en/ of e-mail contact en onbeperkt juridische producten? Dan bied 050jurist premium abonnement aan. Prijs is op aanvraag en zal exclusief btw, inclusief uurtarief en per maand zijn.